Ofte stile spørsmål!

Du vil motta din ordre mellom 2-4 virkedager etter at ordren har blitt behandlet på vårt varelager. Dette kan ta opptil 24 timer fra bestilling.

Ordre på over 500 kr gir gratis frakt! Dersom verdien av din ordre er under 500 kr vil det koste 60 kr for frakt. Noen ganger kan frakten også koste 99 kr dersom du bestiller et større og tryngre produkt.

Så fort din ordre har blitt behandlet på vårt varelager, vil du motta epost eller sms med link til din ordrestatus - her kan pakken spores.

Dersom du angrer på ditt kjøp og ønsker å kansellere, kan du ta kontakt med oss på chat (nederst til høyre i nettbutikken), eller sende epost til kundeservice@fidodyrebutikk.com. Vi hjelper deg raskt og gir deg full refusjon.

Vi er trygge på produktene våre og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde - dersom du ikke er fornøyd med varen din, vil vi gi full refusjon uten å kreve retur av varen. Ta kontakt med oss på kundeservice@fidodyrebutikk.com eller bruk vår live chat og vi helper deg raskt.

Dersom du ikke mottar din pakke i tide, vennligst ta kontakt med oss på kundeservice@fidodyrebutikk.com eller live chat, og vi helper deg med å finne pakken.

Vi ønsker å gi våre kunder fleksibilitet. Derfor tilbyr vi flere betalingsalternativer - du kan velge mellom følgende:

Klarna
Vipps
Kort

Har du tekniske problemer med ditt produkt kan du ta kontakt med oss på kundeservice@fidodyrebutikk.com og vi hjelper deg med å løse problemet.

Send oss en epost

kundeservice@fidodyrebutikk.com